call us at 404.459.9411

Montreal Medical Office Building

Tucker, Georgia

Project Overview: This 24,000 square foot medical office building focused on main impression spaces to create a wow factor in this building in need of a finishes renovation. With new carpet tiles, ceramic tiles, wallcovering, elevator wall design, and thoughtfully selected lighting this project certainly got our heads to turn. The soft entry welcomes its visitors who are then greeted by a technical message board displaying the latest information regarding the building. In addition, an ADA compliant restroom was added to the common area. This space shows how a few carefully selected finishes can transform a space.

Scope of Work: Finishes, Restroom Renovation, Furniture, Lighting, and Artwork

Montreal MOB Main Floor Entry

Terrace Park Medical Office Building

Lawrenceville, Georgia

Project Overview: With competition between medical office buildings, the North Atlanta area tenant has an enticing new option at Terrace Park. This building features a spacious sunlit entry to every suite via a common foyer/ atrium. Restrooms were designed/ appointed to create a hotel like ambiance.

Scope of Work: Finishes, Furniture, Artwork, and Signage

600 Professional Way

Lawrenceville, Georgia

Project Overview: The new owners of this 3-story medical building felt it was in need of a finishes update. The building common spaces were renovated to include carpet tile in lieu of terrazo to be softer and safer underfoot. Wood look/pilaster panels and sconces were added down the long building corridors to visually “shorten” the corridor and create a feature entrance for each suite front door.

Scope of Work: Public Space Finishes, Lighting, and Signage

see before and after photos >

Medical Quarters

Atlanta, Georgia

Project Overview: This high profile, 104,000 square foot building constructed in 1984 had actually retained some original finishes over the decades. Designers added ADA compliant products and replaced flooring, wallcovering, and ceilings with updated, lower maintenance and more durable products. Elevator lobbies were treated with laminate wood panels, ceiling articulation and pendant lighting. Long corridors were visually “shortened” by upgrading the “front door” to each office with new signage and sconces.

Scope of Work: Public Space Finishes, Lighting, and Signage

see before and after photos >